Nu, in deze tijd heb je misschien juist wel behoefte om wat meer controle te hebben, bijvoorbeeld over je gezondheid. En weer lekker in je vel te zitten, zodat de dingen die moeten, wat minder moeite kosten. Daarom is beginnen met hardlopen, JUIST NU een geweldig idee. Zo werk je namelijk aan je weerstand, zit je lekkerder in je vel en heb je meer energie.

En daar kan ik je bij helpen!

Op woensdag 21 oktober gaat weer een groep van start. Maar er volgen nog meer, dus neem even contact op via marije.stenstra@gmail.com als je mee wilt doen!

Je kunt nu meteen beginnen!

Wat krijg je:

  • warming up webinar de podcast << luister nu meteen via Spotify.
  • een persoonlijk beweegplan zodat je ook na deze 4 weken helder hebt wat je kunt doen om te blijven bewegen. Het samenstellen van dit plan doen we samen tijdens de 4 weken van het programma. Door te ervaren wat bewegen voor jou doet en mijn vragen en tips maak je je eigen plan, waterdicht dus 😉
  • aandacht voor blessurepreventie
  • toegang tot allerlei handige filmpjes met tips
  • wekelijks contactmoment (via mail, telefoon, Whats app of live*) om je op weg te houden
  • besloten Facebookgroep met andere deelnemers
  • mogelijkheid om vragen te stellen

Hoe dan? Simpel, ik neem je in logische, kleine stappen mee in de wereld van het hardlopen, na tien weken heb jij een stevige basis. Ervaring met hardlopen is niet nodig, je begint bij je eigen startpunt en begint daar met bouwen. Eerst een goede basis, dan pas verder. In totaal gaan we vier weken samen aan de slag met je beweegplan. Vervolgens kun je nog zes weken werken aan je basis. Deze twee zorgen ervoor dat je wekelijks een goede workout hebt en fit blijft. Je kunt er ook voor kiezen om verder te bouwen, de keuze is geheel aan jou!

Iedereen die behoefte heeft aan beweging en wil weten of hardlopen een fijne invulling is, kan meedoen. Ook als je al wat ervaring hebt maar telkens afhaakt en dit wilt veranderen, je bent welkom!

Het programma vindt gedeeltelijk thuis op de bank/online plaats, het hardlopen zelf doe je waar jij dat wilt doen, bijvoorbeeld bij jou in de buurt. Kaartjes kosten € 50,- en er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Meer weten over je trainert? Kijk dan even dit filmpje, voor het geval je denkt dat je sportief geboren moet zijn… (spoiler: NOT)