Gratis hardloopschema

Wil je 30 minuten aan een stuk hardlopen? Download hieronder je gratis hardloopschema (3 trainingen per week). Geen zin in blessures? Lisette laat je zien welke oefeningen je daarbij helpen. De uitleg, aantal herhalingen enzo download je onder de video. Veel plezier!

Hardloopschema 30 minuten aan een stuk >>klik hier voor de download<<

Uitleg oefeningen blessurepreventie>>klik hier voor de download<<


Wie is Cor?

Core-training, is dat nou nodig? Waarom dan? Marlou legt het je uit in deze serie én je kunt direct meedoen. Ontmoet Cor, je zult blij zijn dat ze er is 🙂


Tips van de trainert

Tijdens het hardlopen krijg ik vaak ideeën, die deel ik graag met je. Wil je een paar gouden tips? Check dan mijn You-Tube-kanaal. Heb je verzoekjes of vragen? Mail me dan: marije.stenstra@gmail.com.


Visualisatie-oefening

Visualisatie-oefeningen vind ik magisch, ze geven je de kans om iets waar je naar uit- of tegenop ziet maar wat je wel wilt doen of bereiken, al te ervaren. Door te ontspannen en je zo levendig mogelijk, inclusief details, de ervaring in gedachten al te hebben, vergroot je de kans aanzienlijk dat je het voor jou gewenste resultaat bereikt. Ook topsporters maken gebruik van deze techniek.

Naast dat het heel zinvol is, is het ook gewoon heel fijn om even te ontspannen en te beleven wat je graag wilt beleven. Geniet ervan en heel veel plezier en succes!

https://youtu.be/Qv_c6c5PTXABeluister hier de visualisatie-oefening ‘Je ultieme hardloopervaring’.


Beste bodyscan EVER door Nina Simone