Cheer-leader-ship. Iemand zei een keer tegen me: positief zijn in moeilijke situaties is niet naïef, het is persoonlijk leiderschap. Nu, in deze tijd heb je misschien juist wel behoefte om wat meer controle te hebben, bijvoorbeeld over je gezondheid. En weer lekker in je vel te zitten, zodat de dingen die moeten, wat minder moeite kosten. Daarom is beginnen met hardlopen, JUIST NU een geweldig idee. Zo werk je namelijk aan je weerstand, en zit je lekkerder in je vel. Cheerleaders doen je misschien denken aan wulpse, strakke dames die allerlei acrobatische capriolen uithalen met van die fluffy ballen in hun hand, snap ik. Maar bekijk het eens van een andere kant en zie iemand voor je die je aanmoedigt, voor jou juicht en ik je gelooft! Snappie?

En daar kan ik je bij helpen!

Op woensdag 22 juli gaat de eerstvolgende groep van start.

Het programma:

  • warming up webinar op 22 juli om 12.00 uur << reserveer binnenkort hier je plek
  • een persoonlijk beweegplan zodat je ook na deze 4 weken helder hebt wat je kunt doen om te blijven bewegen. Het samenstellen van dit plan doen we samen tijdens de 4 weken van het programma. Door te ervaren wat bewegen voor jou doet en mijn vragen en tips maak je je eigen plan, waterdicht dus 😉
  • aandacht voor blessurepreventie
  • toegang tot allerlei handige filmpjes met tips
  • wekelijks contactmoment (via mail, telefoon of Whats app) om je op weg te houden
  • besloten Facebookgroep met andere deelnemers
  • mogelijkheid om vragen te stellen, zoveel als je nodig hebt

Hoe dan? Simpel, ik neem je in logische, kleine stappen mee in de wereld van het hardlopen, samen bepalen we je doel. Denk je bij doel gelijk aan een afstand? Dat hoeft niet persé, er zijn meerdere mogelijkheden, hierover vertel ik onder andere meer tijdens het warming up webinar – de podcast << luister hier alvast. Ervaring met hardlopen is niet nodig, je begint bij je eigen startpunt en begint daar met bouwen. Eerst een goede basis, dan pas verder. In totaal gaan we 4 weken samen aan de slag. Je beweegplan loopt nog een paar weken door.

Iedereen die behoefte heeft aan beweging en wil weten of hardlopen een fijne invulling is, kan meedoen. Ook als je al wat ervaring hebt maar telkens afhaakt en dit wilt veranderen, je bent welkom!

Het programma vindt volledig online plaats, het hardlopen zelf doe je waar jij dat wilt doen, bijvoorbeeld bij jou in de buurt. Kaartjes kosten € 50,- en er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Meer weten over je trainert? Kijk dan even dit filmpje, voor het geval je denkt dat je sportief geboren moet zijn… (spoiler: NOT)